Polityka prywatności


Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych wszystkie dane naszych Klientów są traktowane jako poufne. Dane osobowe zbierane przez  Kontri Sp. z o.o. przetwarzane są w celu realizacji zamówień Klienta oraz w celu umożliwienia korzystania z hurtowni, jak również do wewnętrznych celów Kontri Sp. z o.o. dotyczących ewidencjonowania sprzedaży i klientów hurtowni między innymi w celu podatkowym.

W przypadku, gdy klient wyrazi zgodę na otrzymywanie wiadomości o nowościach i promocjach, jego dane są wykorzystywane w celu realizacji usługi o charakterze newsletter (przesyłania zamówionych wiadomości o charakterze reklamowym). Każdy użytkownik usługi ma możliwość w każdej chwili dokonania zmiany bądź usunięcia podanego adresu email. Usunięcia adresu email z bazy newslettera można dokonać przesyłając informację do Kontri Sp. z o.o. na adres sales@kontri.biz z prośbą o usunięcie danego adresu.


Dane osobowe te nie będą udostępniane, sprzedawane ani użyczane innym podmiotom. Administratorem danych jest KONTRI spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Białymstoku, ul. Jacka Kuronia 3, 15-569 Białystok.

Każdy Użytkownik po zalogowaniu się ma prawo do wglądu, poprawiania oraz usunięcia swoich danych osobowych. Rejestracja w hurtowni oraz podanie danych osobowych jest dobrowolne.


Należy pamiętać, aby po każdorazowym odejściu od komputera lub opuszczeniu naszej hurtowni się wylogować. Nie należy również nikomu udostępniać loginu ani hasła do swojego konta.
 

Oceń stronę.